Cégünkről

1A Duna Konstrukt Kft. egy 100%-ban magyar tulajdonban lévő, elégedett megrendelőkkel büszkélkedő építőipari vállalkozás, amely a tisztességes vállalkozói szemléletet helyezi előtérbe és átfogó építőipari generál kivitelezést kínál ügyfeleinek. Ügyfeleink között magas minőségi elvárásokkal rendelkező magán illetve közületi megrendelőket tisztelhetünk, legyen szó akár luxus igényt támasztó családi házak, irodaházak, logisztikai központok, és műemlékek építéséről vagy nívós felújításáról.

A Duna Konstrukt Kft. a minőség garanciája. Munkatársaink szakértelme és magas anyag-, illetve technológiaismerete biztosítja, hogy az építőipar meghatározó szereplője legyen.

Tulajdonosi kör 1995-ben kezdet el építőipari fővállalkozással foglalkozni Roh- Duna Kft keretein belül, alapvetően magas-építőipari tevékenységet folytató vállalkozásként. Kezdetben németországi szerkezetépítési tevékenység folytatása volt a fő cél majd 1998-tól kezdte jelentősebb magyarországi piaci tevékenységét. A németországi piacon, speciálisabb munkaterületeken, mint fapaneles építés és előregyártás, tornacsarnok építés, belső és homlokzati felújítási munkákba vett részt.

ELÉRHETŐSÉGEK
itt megtalál minket
Kapcsolatok:

Körmendi Tamás
+36 20 961 37 78

Subicz István
+36 20 999 58 90

Telephely, székhely:
8315 Gyenesdiás, Boróka u. 1.

Név*

Email*

Telefonszám*Rövid leírás